Fiat 500 occasion

De Fiat 500 is voor velen de ideale stadsauto. Hip, stoer, vrolijk, compact en in allerlei leuke kleuren verkrijgbaar. Ook als occasion is de Fiat 500 al jaren enorm populair. Het Regionaal Occasion Center is uw adres in de omgeving van Eindhoven, Helmond, Valkenswaard en de Kempen voor een Fiat 500 occasion in allerlei prijsklassen. Met een gegarandeerde kilometerstand en de mogelijkheid tot maar liefst 6 maanden dealergarantie!

Fiat 500 tweedehands kopen

Iedere Fiat 500 occasion die u bij het ROC ziet staan, is volledige gekeurd en getest. We kunnen u verzekeren dat hij perfect functioneert en aan alle criteria voldoet die wij aan onze occasions stellen. Bij een tweedehands Fiat 500 krijgt u topkwaliteit voor een scherpe prijs. Op onze website kunt u op uw gemak ons actuele aanbod van meer dan 75 occasions ontdekken. Staat de Fiat 500 occasion van uw dromen erbij? Vraag dan vrijblijvend een offerte of een proefrit aan.

Ook in onze showroom in Eindhoven bent u van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie uw Fiat 500, tweedehands, te zoeken. Ons aanbod occasions wisselt voortdurend. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over, geven u advies op maat en begeleiden u tijdens uw zoektocht.

Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl