Fiat 500C occasion

De legendarische Fiat 500C, de Fiat 500 Cabriolet, biedt autorijders al vele jaren het ultieme gevoel van vrijheid. Deze coole Italiaanse auto heeft echter wel een prijskaartje. Gelukkig kunt u bij het Regionaal Occasion Center ook terecht voor een Fiat 500C occasion. Hetzelfde zomerse gevoel maar dan voor een hele aantrekkelijke prijs!

Fiat 500C tweedehands kopen

Bij het Regionaal Occasion Center vindt u altijd een ruim aanbod occasions van allerlei merken en in verschillende prijsklassen. Omdat de Fiat 500C een populair model is, is deze tweedehands vaak weer snel verkocht. Wanneer u dus op zoek bent naar een Fiat 500C occasion, doet u er verstandig aan ons aanbod occasions goed in de gaten te houden. Zo bent u meteen op de hoogte als er een Fiat 500C (tweedehands) bij ons binnengekomen is. U kunt ons aanbod zowel online als in onze showroom in Eindhoven bekijken. Online kunt u ons aanbod occasions eenvoudig filteren tot het merk en model dat u zoekt. In onze showroom kunt u het ultieme Fiat 500C gevoel zelf ervaren. Onze ervaren medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en geven u persoonlijk en gedegen advies op maat.

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Fiat 500 C occasions staan:

Onderhoud en reparaties

Bij het ROC kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van een Fiat 500C occasion maar ook voor onderhoud en eventuele reparaties aan uw auto. Van een kleine of grote onderhoudsbeurt tot een bandenwissel. Maak hiervoor eenvoudig een afspraak bij onze werkplaats. Heeft u vervangend vervoer nodig? Geen probleem. Plan een afspraak wanneer u dat uitkomt, dan zorgen wij dat alles perfect geregeld wordt.

Bekijk alle Fiat 500C occasions

Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl