Fiat 500X occasion

Het verleidelijke, Italiaanse design van de Fiat 500 heeft al vele harten veroverd. Maar kent u de Fiat 500X ook al? Een complete SUV met het uiterlijk van een Fiat 500. Een compact model met 5 zitplaatsen en verrassend veel bagageruimte. Deze SUV is bovendien ook als 4x4 beschikbaar. Wilt u graag een Fiat 500X rijden maar laat uw portemonnee dat niet toe? Bij het Regionaal Occasion Center bent u aan het juiste adres voor een aantrekkelijk geprijsde Fiat 500X occasion!

Fiat 500X tweedehands kopen

Het aanbod occasions van het Regionaal Occasion Center wisselt voortdurend. We hebben continu meer dan 75 verschillende occasions op voorraad staan, van verschillende vooraanstaande merken en in verschillende prijsklassen. Bent u op zoek naar een specifiek model of een bepaalde kleur, houd ons aanbod dan goed in de gaten. Onze medewerkers kijken ook graag met u mee. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan zoeken we met u mee naar uw Fiat 500X occasion.

Wilt u graag eerst ervaren hoe het is om in een Fiat 500X (tweedehands) te rijden? U mag altijd vrijblijvend een proefrit maken bij het ROC. Vul hiervoor ons contactformulier in, neem telefonisch contact met ons op of loop eens bij ons binnen. Onder het genot van een kopje koffie geven we u graag meer informatie.

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Fiat 500X occasions staan:

Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl