Fiat Punto occasion

Zou u graag een Fiat Punto rijden maar dan liever tweedehands? Dan bent u bij het Regionaal Occasion Center aan het juiste adres. Voor de aanschaf, het onderhoud en reparaties aan uw Fiat Punto occasion kunt u bij ons veelzijdige occasion center in Eindhoven (Autowijk) terecht. Vanuit de omgeving Eindhoven, Helmond, Valkenswaard en de Kempen hebben al vele klanten ons weten te vinden.

Ook bij een Fiat Punto occasion profiteert u nog steeds van de vele kenmerken die deze auto zo geliefd maken. De sportieve hatchback biedt meer dan voldoende ruimte en comfort en combineert dat met een modern, elegant en sportief jasje. De zuinige TwinAir Turbo 100 met zijn minimale impact op het milieu maken het plaatje compleet.

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Fiat Punto occasions staan:

Fiat Punto tweedehands

Weg is weg! Bent u op zoek naar een Fiat Punto (tweedehands)? Houd ons aanbod dan goed in de gaten om de perfecte Fiat Punto occasion niet mis te lopen. Dankzij onze uitgebreide keuring kunt u ervan uitgaan dat de auto aan al onze eisen voldoet en net zo goed presteert als een nieuwe auto. In combinatie met de scherpe prijs van een Fiat Punto occasion een goede aankoop dus!

In ons aanbod vindt u regelmatig Fiat Punto occasions in allerlei kleuren terug. U kunt op onze website altijd zien wat wij op dit moment op voorraad hebben staan. Bent u naar een speciale uitvoering op zoek? Onze medewerkers helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte Fiat Punto occasion. Loop eens vrijblijvend bij ons binnen!

Bekijk alle Fiat Punto occasions

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Fiat Punto occasions staan:

Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl