Fiat Tipo occasion

Van de Fiat Tipo Lounge tot een Fiat Tipo Business occasion, bij het Regionaal Occasion Center vindt u een ruim aanbod Fiat Tipo occasions. Naast de aanschaf van een tweedehands auto bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoud en/of reparatie aan occasions. Een adres dus waar u vanuit Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, de Kempen en omgeving gemakkelijk naartoe kunt.

Fiat Tipo tweedehands kopen

Een Fiat Tipo is zowel tweedehands als nieuw een goede keuze. U kunt een Tipo kopen als sedan, hatchback of stationwagen. Stuk voor stuk met verrassend veel ruimte en comfort, een rijke standaarduitrusting en een stijlvol uiterlijk. Een aangenaam laag brandstofverbruik en optimaal rijcomfort zorgen ervoor dat u geen spijt krijgt van uw keuze. Dat betekent dat u niet alleen profiteert van de lage aanschafprijs van een Fiat Tipo occasion, maar ook van de lage verbruikskosten.

Ook bij een Fiat Tipo occasion bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en zorgeloos rijden. Iedere occasion wordt door ons namelijk uitgebreid nagekeken en gekeurd zodat u zonder zorgen de weg op kunt. En daar betaalt u een hele scherp, aantrekkelijk lage prijs voor!

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Fiat Tipo occasions staan:

Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl