Jeep Wrangler occasion

Als hét veelzijdige occasion centrum voor de regio’s Eindhoven, Helmond, Valkenswaard en de Kempen bent u bij het Regionaal Occasion Center in Eindhoven (Autowijk) aan het juiste adres voor een Jeep Wrangler occasion. Wij zijn uw gebruikte auto specialist waar u tevens voor onderhoud en reparaties aan uw occasion terechtkunt.

Jeep Wrangler tweedehands kopen

Wie valt er niet voor de avontuurlijke Jeep Wrangler die ieder terrein probleemloos kan trotseren? Zowel op verharde als onverharde (offroad) wegen kunt u veilig en met veel plezier rijden. Het aandrijfsysteem, de ruime veerwegen en grote asscharnierhoeken zijn overal op berekend. Zelfs boomstammen, rotsen, beekjes en plassen zijn geen probleem dankzij de goede wenbaarheid, grote bodemvrijheid en hooggeplaatste luchtinlaat. Tel daarbij het doordachte interieur op dat trillingen, lawaai en rammelen tegengaat en u bent vast overtuigd van de prestaties van deze robuuste auto.

Een Jeep Wrangler occasion doet daar niet aan onder. Voor een aantrekkelijke prijs krijgt u bij het ROC een volledig gekeurde en geteste Jeep Wrangler occasion die perfect presteert en waar u met een gerust hart het avontuur mee tegemoet kunt gaan.

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Jeep Wrangler occasions staan:

Weg is weg

De Jeep Wrangler valt op door zijn karakteristieke uiterlijk, ook als occasion. Wees er daarom snel bij wanneer u een Jeep Wrangler (tweedehands) op het oog hebt. Houd ons aanbod online in de gaten of bezoek onze inspirerende showroom. Hier staan altijd meer dan 75 occasions van allerlei merken in verschillende prijsklassen op voorraad. Ook een Jeep Wrangler kunt u hier met enige regelmaat tweedehands kopen. Zelfs met 6 maanden dealergarantie!

Bekijk alle Jeep Wrangler occasions

Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl