Kia Cee’d occasion

De Kia Cee’d is winnaar van de Design Awards dankzij een uiterlijk waar u naar kunt blijven kijken en een interieur met een luxueuze ‘look and feel’. En ook de talrijke innovatieve technologieën, zoals een driecilinder turbomotor en nieuwe zeventraps transmissie met dubbele koppeling op de dieselmotor, zorgen voor een ongekende rijervaring. Met een Kia Cee’d occasion geniet u van al deze superieure eigenschappen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Kia Pro_cee’d tweedehands

Ook de Kia Pro_cee’d is tweedehands te koop. Bij de sportieve 3-deurs Pro_cee’d met zijn driecilinder 1.0 T-GDi motor staat rijplezier centraal. Omdat het aanbod occasions van het Regionaal Occasion Center regelmatig wisselt, doet u er verstandig aan af en toe bij ons binnen te lopen wanneer u specifiek de Kia Cee’d of Pro_cee’d als occasion wilt kopen. Online kunt u ook altijd ons actuele aanbod in de gaten houden. En wanneer wij op de hoogte zijn van uw wensen, kijken we graag met u mee.

Wilt u niet de nieuwprijs betalen voor een Kia Cee’d? Bekijk dan het (occasion)aanbod van het Regionaal Occasion Center in Eindhoven. In elke prijsklasse en kleursamenstelling komen er tweedehands auto’s bij ons binnen. Heeft u al een occasion? Ook voor het onderhoud ervan en reparaties aan uw occasion kunt u bij het ROC terecht. We helpen u graag!

Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl