Occasions Valkenswaard

Wanneer u op zoek bent naar een occasion center in regio Valkenswaard, dan bent u bij het Regionaal Occasion Center in Eindhoven (Autowijk) aan het juiste adres. We hebben een ruim, steeds wisselend, aanbod tweedehands auto’s van alle bekende automerken, zoals Ford. 

Ford Valkenswaard occasions

Onze klanten uit Valkenswaard en omstreken komen voor verschillende merken en typen occasions naar het Regionaal Occasion Center in Eindhoven. Bijvoorbeeld voor onze verschillende Ford occasions. De praktische, zuinige en betaalbare Ford auto’s hebben het leven van een groot aantal mensen veranderd. 

Naar ons occasion center vanuit Valkenswaard

Onze deskundige medewerkers helpen u graag om een occasion te vinden die aan al uw wensen voldoet. We kunnen u alles vertellen over de occasions die op dat moment bij ons binnen staan maar kunnen onze ogen ook voor u openhouden als u op zoek bent naar een specifiek type. Als u ons occasion center vanuit Valkenswaard te ver rijden vindt, kunt u het actuele aanbod occasions ook altijd online op onze website zien.

Wilt u toch graag de echte ervaring van het rijden in de occasion waar uw oog op gevallen is, dan bent u altijd van harte welkom voor een gratis proefrit. In een half uurtje rijden staat u al oog in oog met alle occasions, en kunt u met een ervaring rijker weer terug naar Valkenswaard. Ook voor al het onderhoud en reparaties aan uw tweedehands auto staan wij voor u klaar. Maak online een afspraak bij onze werkplaats. Bij autobedrijf het ROC vindt u alles onder één dak.

Daarom kiest u voor Regionaal Occasion Center:

  • Meer dan 75 occasions

  • Sterk in elk merk

  • Alle merken - elke prijsklasse

  • Mogelijkheid tot 6 maanden dealergarantie

  • Gegarandeerde kilometerstand (NAP)
  • Persoonlijk en gedegen advies

Uw persoonsgegevens

Stel uw vraag

Geef hier eventueel aan om welke auto het gaat

Klik op 'verzenden' om uw vraag te versturen. - Wij zullen spoedig contact met u opnemen.