Occasions Veldhoven

Of het nu om de aanschaf van occasions gaat in regio Veldhoven of om onderhoud en reparaties aan occasions, bij het Regionaal Occasion Center in Eindhoven (Autowijk) helpen we u graag. Met jarenlange ervaring in allerlei vooraanstaande merken kunnen we u bij ieder vraagstuk van dienst zijn. In ons steeds wisselende aanbod vindt u onder andere merken als Kia, Fiat, Ford en Jeep.

Professioneel autobedrijf regio Veldhoven

Welk merk of type uw voorkeur ook heeft, voor occasions rijdt u vanuit Veldhoven naar het ROC. Bij Kia occasions bijvoorbeeld krijgt u de zekerheid en het vertrouwen dat u van Kia gewend bent. Niet voor niets is Kia Motors Nederland al vele jaren één van de meest succesvolle merken van Nederland. Wat dacht u bijvoorbeeld van de bijzondere hybride Kia Niro of de sportieve Kia Sportage auto? Of wilt u toch liever een Subaru kopen? Al meer dan 60 jaar topkwaliteit met de populaire Subaru Outback, Levorg of XV. En ook voor een stijlvolle Fiat gaat u naar het ROC. U rijdt al in een volledig gekeurde Fiat van het ROC naar Veldhoven voor een scherpe prijs.

Bij het ROC kunt u op ieder moment andere occasions aantreffen. Rijdt u vanuit Veldhoven naar ons toe, dan is het altijd een verrassing welke occasions er op dat moment staan, want weg is weg. Op onze website kunt u alvast een voorproefje krijgen van het aanbod. U kunt het aanbod hier eenvoudig filteren op bijvoorbeeld het aantal zitplaatsen, op kleur en op bijtelling.

Meer informatie

Heeft u een occasion gevonden die u aanspreekt? Neem dan vanuit Veldhoven eenvoudig contact met ons op voor meer informatie, een gratis proefrit in een occasion of vrijblijvend advies. Onze specialisten staan u graag te woord vanuit onze autohandel. Vanuit Valkenswaard, Helmond en de Kempen gingen al vele tevreden klanten u voor. U bent uiteraard ook van harte welkom om met een kopje koffie zelf een rondje te lopen door onze showroom en onze aansprekende modellen en prijzen van dichtbij te bekijken. Ook voor private lease, onderhoud, reparaties of uw APK-keuring kunt u bij ons terecht. Zien we u binnenkort? 

Daarom kiest u voor Regionaal Occasion Center:

  • Meer dan 75 occasions

  • Sterk in elk merk

  • Alle merken - elke prijsklasse

  • Mogelijkheid tot 6 maanden dealergarantie

  • Gegarandeerde kilometerstand (NAP)
  • Persoonlijk en gedegen advies

Uw persoonsgegevens

Stel uw vraag

Geef hier eventueel aan om welke auto het gaat

Klik op 'verzenden' om uw vraag te versturen. - Wij zullen spoedig contact met u opnemen.