De merken van het Regionaal Occasion Center

Bij het Regionaal Occasion Center heeft u de keuze uit alle automerken in elke prijsklasse. Met vooraanstaande merken als Kia, Fiat, Subaru en Jeep bieden we een ruim en divers aanbod occasions aan. U slaagt dan ook gegarandeerd tijdens een bezoek aan het ROC.

Bezoek onze showroom

Vanuit de omgeving Eindhoven, Helmond, Valkenswaard en de Kempen komen autorijders naar ons veelzijdige occasion centrum in Eindhoven (Autowijk). In onze showroom vindt u altijd meer dan 75 volledige gekeurde occasions met een gegarandeerde kilometerstand. Onze deskundige medewerkers staan hier voor u klaar om u van advies op maat te voorzien, onder het genot van een kopje koffie. Bovendien bieden we u de mogelijkheid tot 6 maanden dealergarantie!

Online meer informatie aanvragen

U kunt online niet alleen alle occasions zien die wij op dit moment uit voorraad leverbaar hebben, te filteren op verschillende kenmerken als merk, kleur, aantal zitplaatsen en bijtelling, maar u kunt online ook eenvoudig extra informatie aanvragen of afspraken maken. Zo maakt u eenvoudig een afspraak bij onze werkplaats, waar wij onderhoud en reparaties aan occasions uitvoeren. Ook kunt u een offerte aanvragen, een afspraak maken voor een proefrit en een prijsindicatie vragen voor de auto die u zelf wilt verkopen.

Voor al uw andere vragen kunt u uiteraard ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag. Zoekt u een specifiek merk, model of type? Laat ons dan gerust met u meedenken over de mogelijkheden. Samen vinden we uw (droom)occasion!

Bekijk al onze occasion Merken:

Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl