Regionaal Occasion Center, uw dealer in Eindhoven voor Kia occasions!

Bij het Regionaal Occasion Center kunt u terecht voor de aanschaf, onderhoud en/of reparatie van Kia occasions. Met een Kia occasion bent u verzekerd van topkwaliteit en zorgeloos rijden. En dat ook nog eens voor een scherpe prijs!

Tweedehands Kia occasion

Ook bij onze Kia occasions krijgt u de zekerheid en het vertrouwen dat u van Kia gewend bent. Als één van de meest succesvolle merken van Nederland is Kia Motors Nederland al vele jaren een gevestigde naam. Al sinds de introductie van de Kia Sportage in 2010 hebben vele Kia-rijders vol tevredenheid voor Kia gekozen. In 2012 was de Kia Picanto zelfs de bestverkochte auto in het A-segment. Het aanbod van Kia is de laatste jaren nog verder uitgebreid met de GT-versie van de Kia Pro_cee'd, de nieuwe, 7-zits, Kia Carens en de elektrisch aangedreven Soul EV.

Op de bestaande modellen werden de laatste jaren verschillende facelifts toegepast. Ook een tweedehands Kia met de nieuwste vormgeving vindt u in het aanbod van het Regionaal Occasion Center terug. Met een occasion (Kia) profiteert u dus niet alleen van een kwalitatieve auto die uitvoerig getest en gekeurd is, maar er ook nog eens mooi uitziet. Kia is dan ook al jaren een stabiele factor in de top-10 van bestverkopende auto’s in Nederland.

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Kia occasions staan:

Occasion van Kia kopen

Bij het Regionaal Occasion Center bent u aan het juiste adres als u een Kia tweedehands wilt kopen. Online ziet u altijd of er een nieuwe Kia occasion bij ons binnengekomen is.

Bekijk alle Kia occasions

Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl