Subaru occasions

Het bekende automerk Subaru heeft zijn sporen ruimschoots verdiend. Al meer dan 60 jaar levert Subaru auto’s van topkwaliteit met permanente vierwielaandrijving. Bij het Regionaal Occasion Center vindt u ook verschillende occasions van dit topmerk, zoals de populaire Subaru Outback occasion. U kunt ons actuele aanbod Subaru occasions direct online bekijken.

Subaru tweedehands kopen

Het Regionaal Occasion Center is de occasion specialist in de omgeving Eindhoven, Helmond, Valkenswaard en de Kempen. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van Subaru occasions maar ook voor het onderhoud en reparaties aan uw Subaru (tweedehands). Voor onderhoud en reparaties kunt u eenvoudig online een afspraak maken bij onze werkplaats. Voor ons actuele aanbod Subaru occasions kunt u altijd vrijblijvend bij onze showroom binnenlopen.

Neem onder het genot van een kopje koffie een kijkje in onze showroom en ontdek de beschikbare modellen en aantrekkelijke prijzen. We helpen u graag bij het vinden van de juiste auto, of u nu op zoek bent naar een Subaru Outback occasion, een Subaru BRZ occasion, de Levorg, XV of WRX. We vinden voor iedereen de juiste Subaru (tweedehands)!

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Subaru occasions staan:

Meer informatie aanvragen

U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website in uw zoektocht naar een tweedehands Subaru. Hier vindt u altijd ons actuele aanbod, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen of een proefrit. En wilt u uw eigen Subaru aan ons verkopen? Ook daarvoor is het ROC uw betrouwbare partner. Vul ons contactformulier in en we geven u zo snel mogelijk een indicatie van de inkoopprijs.

Bekijk alle Subaru occasions:

Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl