Kia Sportage occasion

Dat sportiviteit en stijl goed samengaan, bewijst de Kia Sportage. Ook als occasion laat u met deze auto een verpletterende indruk achter. Deze auto voelt zich op alle wegen thuis en is zowel als zakelijke auto en als familieauto een geschikte keuze. En de GT-Line uitvoering springt helemaal in het oog. Wilt u wel graag in een Kia Sportage rondrijden maar hiervoor niet de nieuwprijs betalen? Verdiep u dan eens in de voordelen van een occasion.

Ruim aanbod Kia Sportage occasions

Via het Regionaal Occasion Center hebben ook vele Kia Sportage occasions hun weg naar tevreden autorijders gevonden. Wilt u ook comfortabel en stijlvol de weg op? Breng dan eens een bezoek aan het Regionaal Occasion Center om onder het genot van een kopje koffie de (Kia Sportage) occasions te bekijken die wij op dit moment op voorraad hebben staan. Omdat ons aanbod occasions continu wisselt, zijn er altijd weer andere auto’s die u kunt bekijken. Uiteraard mag u altijd een proefrit maken in de tweedehands auto waar uw voorkeur naar uitgaat. U kunt hiervoor eenvoudig online ons contactformulier invullen.

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Kia Sportage occasions staan:

Kia Sportage tweedehands kopen

Onze deskundige medewerkers helpen u graag de juiste Kia Sportage tweedehands te vinden. U kunt zelf ook online ons aanbod in de gaten houden. Heeft u speciale wensen? Geef die dan aan ons door, dan gaan wij hiermee aan de slag.

Onderhoud aan uw tweedehands Kia Sportage

Uiteraard heeft ook een tweedehands Kia Sportage regelmatig onderhoud nodig. Vanuit Eindhoven, Helmond, Valkenswaard en de Kempen kunt u bij het Regionaal Occasion Center terecht voor een onderhoudsbeurt, APK-keuring, bandenwissel of wintercheck bijvoorbeeld. Maak hiervoor direct online een afspraak.

Bekijk alle Kia Sportage occasions

Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl