Kia Carens occasion

Bent u op zoek naar een tweedehands gezinsauto? Kijk dan eens naar de Kia Carens. Want ook tweedehands biedt deze auto zeeën van ruimte. Een veilige, comfortabele auto met meer dan genoeg ruimte voor 7 personen, een hoge zitpositie en een groot glasoppervlak. Waar u ook zit, vanuit de Kia Carens geniet u altijd van de rit. En voor een occasion betaalt u ook nog een scherpe prijs!

Kia Carens tweedehands kopen

De Kia Carens is met 3 verschillende motoren en als automaat op de markt. Heeft u specifieke wensen voor uw Kia Carens occasion? Onze medewerkers zoeken graag met u mee. Breng een bezoek aan onze showroom in Eindhoven en geef uw wensen aan ons door, dan helpen we u graag bij uw zoektocht. U kunt online ook alvast ons aanbod bekijken of vrijblijvend een offerte aanvragen voor de auto waar u interesse in heeft. Ook een proefrit maken in een Kia Carens occasion is mogelijk!

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Kia Carens occasions staan:

Uw adres voor onderhoud en reparatie

Het Regionaal Occasion Center is ook het adres voor onderhoud en reparatie aan uw Kia Carens, van een onderhoudsbeurt tot bandenwissels. In de regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard en de Kempen zijn we uw occasion specialist. U kunt online eenvoudig een afspraak maken bij onze werkplaats op de tijd en dag die u het beste uitkomen. En heeft u zelf een Kia Carens die u tweedehands wil verkopen? Daarvoor kunt u eveneens ons contactformulier invullen of vrijblijvend bij ons binnenlopen. We vertellen u graag wat uw inruiler waard is.

Bekijk alle Kia Carens occasions

Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl