Kia Sorento occasion

De Kia Sorento is een SUV met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Desondanks vraagt een nieuwe Kia Sorento om een flinke investering. Een investering waarvoor u het geld wellicht niet zomaar achter de hand heeft. Een tweedehands auto biedt dan uitkomst. Bij het Regionaal Occasion Center vindt u ook met enige regelmaat een Kia Sorento occasion.

Kia Sorento tweedehands kopen

In de Kia Sorento kunnen maar liefst 7 personen comfortabel zitten, genietend van de laatste innovaties en technologieën. De ruimtelijke, luxueuze auto biedt bovendien plek voor ruim 90 liter extra bagage. En met faciliteiten als een groot navigatiesysteem, glazen panoramadak en stuurwielverwarming ontbreekt het u aan niets. Bent u benieuwd of u de Kia Sorento tweedehands kunt kopen? Dan bent u bij het ROC aan het juiste adres.

Zowel online als in onze showroom kunt u ons actuele aanbod bekijken. U kunt al onze meer dan 75 occasions op onze website bekijken. Hier staan ze overzichtelijk opgesteld met bijbehorende kenmerken als de tellerstand en het bouwjaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom om ze van dichtbij te komen bekijken in onze showroom. U kunt iedere tweedehands auto hier vanbinnen en vanbuiten bekijken en desgewenst een proefrit maken.

Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 464 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl