Kia Venga occasion

De Kia Venga is al jaren een populaire keuze bij autorijders. Zowel de nieuwste Kia Venga als een occasion scoort bovengemiddeld op het gebied van rijgedrag, verbruik en veiligheid. Niet voor niets is hij door de Consumentenbond benoemd tot ‘Beste uit de test’ in de categorie kleine ruimtewagens. Het frisse design, de ruimtelijkheid vanbinnen en de hoge zitpositie maken dit model Kia zeer geliefd, ook onder occasions.

Aanbod Kia Venga occasions

De Kia Venga scoort op allerlei gebieden hoog. Met zijn vijf sterren voor veiligheid, mede vanwege het intelligente Stop & Go systeem en het EcoDynamics-pakket, en zijn aandacht voor detail bewijst de Kia Venga dat praktisch niet saai hoeft te zijn. Bij het Regionaal Occasion Center krijgen we dan ook veelvuldig de vraag of we een Kia Venga occasion op voorraad hebben staan.

Iedere occasion die we binnenkrijgen onderwerpen we eerst uitvoerig aan allerlei proeven en testen zodat we zeker weten dat hij aan alle criteria en eisen voldoet. Pas dan komt de betreffende Kia Venga occasion in onze showroom te staan. U kunt online ook altijd het actuele aanbod Kia Venga occasions bekijken.

Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 461 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl