Kia Picanto occasion

Bent u verliefd geworden op de Kia Picanto maar zou u deze graag als occasion kopen? Dan bent u bij het Regionaal Occasion Center aan het juiste adres. Voor de aanschaf, het onderhoud en reparaties aan uw Kia Picanto occasion kunt u bij ons terecht.

Kia Picanto tweedehands kopen

Ook bij een tweedehands Kia Picanto geniet u nog steeds van de vele optische en technische hoogstandjes. De kenmerkende ‘tiger nose grille’ en stoere voorbumper zorgen voor het sportieve uiterlijk van deze auto. En met veel binnenruimte, veel opbergruimte en prettig weggedrag is de Kia Picanto (tweedehands) de perfecte partner voor u in zowel de smalste steegjes in de binnenstad als de uitgestrekte wegen in het buitengebied. Een Kia Picanto tweedehands kopen, betekent bovendien niet dat de auto minder goed presteert. Alle auto’s die bij ons binnenkomen, worden uitvoerig getest en gekeurd en alleen aangeboden als zij aan alle criteria voldoen. Een verantwoorde aankoop voor een scherpe prijs dus!

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Kia Picanto occasions staan:

Aanbod Kia Picanto occasions

Het Regionaal Occasion Center heeft regelmatig een ruim aanbod Kia Picanto occasions in allerlei kleuren. Op onze website kunt u altijd het actuele aanbod bekijken zodat u direct weet of wij u de Kia Picanto occasion van uw keuze op dit moment aan kunnen bieden. U kunt onze medewerkers ook laten weten naar welke occasion of Kia Picanto u op zoek bent, dan zoeken we graag met u mee. Loop gerust eens bij ons binnen om ons huidige aanbod te bekijken en u uitgebreid te laten informeren.

Bekijk alle Kia Picanto occasions

Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl