Kia Soul occasion

Wanneer u graag volledig elektrisch wilt rijden, is de Kia Soul een goede optie. Deze milieuvriendelijke auto stoot niet alleen geen schadelijke CO2 uit, maar ziet er ook nog eens goed uit. En met andere aantrekkelijke kenmerken als leddagrijverlichting, minimale geluidsproductie en een eco-vriendelijk interieur is het plaatje compleet. Omdat een nieuwe elektrische auto best even een investering is, kan het interessant zijn naar de mogelijkheden van een Kia Soul occasion te kijken.

Kia Soul tweedehands kopen

De Kia Soul combineert allerlei praktische eigenschappen met een groen karakter. Een uitgebreid infotainmentsysteem om onder andere de accustatus te bekijken en veel been- en hoofdruimte voor alle passagiers, het zijn slechts enkele van de vele voordelen van dit model. Bij het Regionaal Occasion Center kunt u regelmatig een Kia Soul tweedehands kopen. Een auto die volledig getest en nagekeken is en dat voor een aantrekkelijke prijs!

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Kia Soul occasions staan:

Onderhoud en reparatie

Bekijk ons aanbod occasions online of bezoek onze showroom in Eindhoven om onder het genot van een kopje koffie te ontdekken of ook de Kia Soul occasion uit voorraad leverbaar is. Door regelmatig bij ons binnen te lopen, blijft u op de hoogte van het actuele aanbod. Ons aanbod wisselt continu. Ook voor onderhoud en reparatie aan uw tweedehands Kia Soul kunt u bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag. Zien we u snel?

Het ROC is uw gebruikte auto specialist voor omgeving Eindhoven, Helmond, Valkenswaard en de Kempen. Met meer dan 75 occasions is het ROC sterk in elk (auto)merk, in elke prijsklasse!

Bekijk alle Kia Soul occasions

Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl