Occasions Helmond

Bent u op zoek naar een occasion in het centrum van Helmond? Kijk dan eens wat verder! Bij het Regionaal Occasion Center in Eindhoven (Autowijk), kunt u terecht voor een ruim en gevarieerd aanbod occasions in de omgeving van Helmond. U vindt in onze showroom altijd meer dan 75 occasions van verschillende vooraanstaande merken als Kia, Fiat, Jeep en Subaru. Bovendien slaagt u bij ons in iedere prijsklasse, voor elk budget.

Voor auto occasions vanuit Helmond naar Eindhoven

Voor een tweedehands auto weten niet alleen klanten uit Helmond ons te vinden, ook uit Valkenswaard, de Kempen en de wijde omgeving komen mensen speciaal naar ons toe. Omdat onze auto occasions volledig gekeurd naar Helmond gaan, met een gegarandeerde kilometerstand, weet u zeker dat u onbezorgd kunt rijden. Daarnaast kunt u bij het ROC ook voor onderhoud en reparaties terecht. Bij het ROC vindt u alles onder één dak. Ook bij onze werkplaats maakt u online eenvoudig een afspraak.

Professioneel occasion centrum Helmond

Bent u vanuit Helmond al langer op zoek naar een bepaald type of merk occasions? Laat het ons dan gerust weten, dan zoeken we graag met u mee. Onze specialisten staan voor u klaar met advies op maat en een antwoord op uw vragen. Onder het genot van een kopje koffie laten we u graag alle mogelijkheden zien en vertellen we u meer over de vele voordelen van het ROC, zoals op speciaal geselecteerde modellen 6 maanden dealergarantie. En wilt u uw eigen auto aan het ROC verkopen? Dan geven we u graag vrijblijvend een prijsindicatie zodat u weet wat u van ons kunt verwachten.

Tweedehands auto vanuit Helmond online vinden

Het aanbod in ons occasion centrum wisselt regelmatig. Er kunnen vandaag weer andere occasions dan morgen staan. Loop daarom regelmatig bij ons binnen of houd ons actuele aanbod auto occasions vanuit Helmond online in de gaten. Op onze website kunt u gemakkelijk filteren op kleur, grootte en bijtelling en zo uw favoriete occasion vinden. Wilt u toch liever in het echt ervaren of de tweedehands auto bij u past? Plan dan een gratis proefrit in en ervaar het zelf.

Daarom kiest u voor Regionaal Occasion Center:

  • Meer dan 75 occasions

  • Sterk in elk merk

  • Alle merken - elke prijsklasse

  • Mogelijkheid tot 6 maanden dealergarantie

  • Gegarandeerde kilometerstand (NAP)
  • Persoonlijk en gedegen advies

Uw persoonsgegevens

Stel uw vraag

Geef hier eventueel aan om welke auto het gaat

Klik op 'verzenden' om uw vraag te versturen. - Wij zullen spoedig contact met u opnemen.